Travel 0 Жалоба Опубликовано: 23 апреля 2007 пороги! вигляд ззаду (на наклейку не звертати увагу - стара фотка зарас там красується наклейка нашого ВВ клубу!) мій гольф вставляє бумера приборка Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Greck 794 Жалоба Опубликовано: 23 апреля 2007 А где труба выхлопная, признавайся))! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Travel 0 Жалоба Опубликовано: 23 апреля 2007 тоді її небуло зовсім по самий колектор (повний прямоток ) зарас вже стоїть! Вот ми з братєльніком дома поставили падйомнік вот хочі собі так замутити шоб з двох доків були труби! або вихлоп можна вивести з колектора на передні крила як шо все правильно зробити то получається бомбова штука, тіпа машина дихає паром! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ViKiS 1 Жалоба Опубликовано: 25 апреля 2007 не увидел на гольые символики Львовского клуба (или вы еще не практикуете) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Travel 0 Жалоба Опубликовано: 25 апреля 2007 я ж писав шо то стара наклейка на машині тоді ше в нас не було символіки зарас там красується наклека нашого клубу (просто фотка стара) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Greck 794 Жалоба Опубликовано: 25 апреля 2007 я ж писав шо то стара наклейка на машині тоді ше в нас не було символіки зарас там красується наклека нашого клубу (просто фотка стара) Так ты тогда вставил бумера? какой у него мотор был)) И Давай новые фотки, с клубной символикой, чтобы клубы знали друг друга в лиццо)! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Travel 0 Жалоба Опубликовано: 25 апреля 2007 фотки зроблю і скину! бумер був 2,0 або 1,8 то до сих пір неможу вияснити, бо більше ніколи не бачив того бумера. Більшість кажуть шо 2,0 а дехто каже шо 1,8 ! ! ! я в нього виграв більше корпусу а може і два корпуси Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ViKiS 1 Жалоба Опубликовано: 25 апреля 2007 бумер був 2,0 або 1,8 то до сих пір неможу вияснити, бо більше ніколи не бачив того бумера. Більшість кажуть шо 2,0 а дехто каже шо 1,8 ! ! ! Жжошь Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Travel 0 Жалоба Опубликовано: 25 апреля 2007 я серйозно в моєму активі ше багато перемог всякі міцубісі тойоти хонди і тому подібне.... навіт було таке ауді купи 80, типу скіроко, 2,2 квадро тоже програло мені більше корпуса! є лічені автомобілі які мене вставляли 1. ВВ Скіроко 1,8 КР 2. лянція дельта 2,2 квадро 3. ВВ гольф 2 1,8 16В 4. Ауді 2,6 турбо 5. ВВ гольф 2 GT Є мабуть ше машини які можуть дати мені фори але я ще зними не їздив!!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Roksana 0 Жалоба Опубликовано: 30 апреля 2007 я серйозно в моєму активі ше багато перемог всякі міцубісі тойоти хонди і тому подібне.... навіт було таке ауді купи 80, типу скіроко, 2,2 квадро тоже програло мені більше корпуса! є лічені автомобілі які мене вставляли 1. ВВ Скіроко 1,8 КР 2. лянція дельта 2,2 квадро 3. ВВ гольф 2 1,8 16В 4. Ауді 2,6 турбо 5. ВВ гольф 2 GT Є мабуть ше машини які можуть дати мені фори але я ще зними не їздив!!! Соррі ...я десь упустла...можна ще раз перепитати а що у Вас за Гольфик , який моторчик? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах